Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελίες "φωτιά" από τον Αρ. Ρούσσαρη

Αντιγραφή από το STAR Κεντρικής Ελλάδας
Συντάχθηκε απο τον/την Σπύρος Καρανάσιος   
Φωτιά στη Ν.Δ. ανάβει ο Αριστείδης Ρούσσαρης ο οποίος σχολιάζει με σκληρές εκφράσεις την επιλογή του Παναγιώτη Αγνιάδη ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη στη Βοιωτία με το ψηφοδέλτιο του Θανάση Χειμάρα, καταγγέλλοντας παράλληλα έντονο παρασκήνιο. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει.
Πριν από 19 ημέρες είχα χτυπήσει τις καμπάνες του προβληματισμού, της διαμαρτυρίας και της καταγγελίας για όσα συνέβαιναν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία.
Σήμερα δεκάδες στελέχη μιλούν για δικαίωση της αποχώρησής μου από επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Ο ΤΡΟΠΟΣ επιλογής του αντιπεριφερειάρχη και το επί μήνες άθλιο θάψιμο στελεχών από «ερασιτέχνες πολιτικούς νεκροθάφτες» επιβεβαιώνουν την πραγματικότητα.
Η απουσία διαλόγου, ο ανούσιος πολιτικός ναρκισσισμός, ο συκοφαντικός καταδοτικός λόγος, η αδιαφάνεια, η καταπάτηση κάθε καταστατικής διάταξης, η πλήρης απαξίωση στελεχών εκ μέρους των «νάνων του πολιτικαντισμού» που παριστάνουν τους «γίγαντες της πολιτικής» προκαλούν αηδία.
Οι «βόθροι» ξεχείλισαν, οι «ακαθαρσίες» βγήκαν στους δρόμους, η μπόχα και η δυσωδία απαιτούν καθαρό ξέπλυμα και δυνατό άνεμο.
Τώρα τις σκούπες και τις μάνικες κρατά στα χέρια του ο λαός.
Τώρα είναι η δική του ώρα.