Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο Γιάννης Καράμπελας «αδειάζει» τους Βαγγέλη Μπασιάκο και Θανάση Σκούμα… από την Κρήτη (video)


                   

Έκθετους αφήνει τους δύο βουλευτές της Βοιωτίας που έλκουν την καταγωγή τους από τη Θήβα (κύρια τον Βαγγέλη Μπασιάκο και κατ” επέκταση τον Θανάση Σκούμα) η κίνηση “ματ” από τον πρώην βουλευτή Γιάννη Καράμπελα, να προκαλέσει ερώτηση στη Βουλή για το νοσοκομείο της Λιβαδειάς και τις εφημερίες του χειρουργικού τμήματος, μέσω Κρήτης.
Ο Γιάννης Καράμπελας “εκμεταλλεύτηκε” την παρουσία του φίλου του βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη στο νομό, τον οποίο έπεισε να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή ρωτώντας τον υπουργό ποιες θα είναι οι άμεσες ενέργειές του για την αντιμετώπιση των εφημεριών του χειρουργικού τμήματος.
Σε δεύτερο χρόνο όπως επισημαίνει σε δηλώσεις στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης αν και εφόσον δεν δρομολογηθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις, θα προκαλέσει από τις 20 Αυγούστου και μετά συνάντηση με τον υπουργό υγείας συνοδευόμενος από βουλευτές άλλων νομών της ΝΔ.
Αν αυτό δεν είναι πολιτικό “άδειασμα” στους βουλευτές του νομού τότε ποιο είναι;
Αξίζει να σημειωθεί οτι σχετική ερώτηση στη Βουλή έχει καταθέσει από την προηγούμενη Παρασκευή και ο βουλευτής Γιάννης Σταθάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

από LAMIASTARGR