Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Παίζει με την φωτιά ο Κουτσούμπας


Αντιγραφή από το ExeisMHnYma
www.exeisminima.gr

Η Λιβαδειά είναι ιδιαίτερη περίπτωση για τις εσωκομματικές διαδικασίες καθώς ο πρώην βουλευτής Α.Κουτσούμπας είναι και αναπληρωτής του Μιχαλολιάκου, γραμματέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ που έχει την κεντρική ευθύνη των υποψηφίων της.

Ο Μιχαλολιάκος ήδη κατηγορείται ότι τα έχει κάνει μπάχαλο και οδηγεί με βεβαιότητα τη ΝΔ στην ήττα, αφού λέει σε όλους τους υποψήφιους ότι θα πάρουν το χρίσμα. Το πρόβλημα δεν είναι λένε χαρακτηριστικά ότι λεει ΝΑΙ αλλά ότι το λέει σε όλους. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορταζ εδώ.

Ο Κουτσούμπας κατηγορείται κι αυτός ότι ακολουθεί προσωπική στρατηγική, με αποκλεισμούς αντιπάλων του και έχει εξαγριώσει αρκετά στελέχη.

Μέχρι τώρα η κατάσταση είναι εκρηκτική καθώς δεν έχει καταφέρει με τους χειρισμούς του να δώσει κάποια προοπτική στους ψηφοφόρους και τα στελέχη τουλάχιστον για στοιχειώδη ενότητα..

Αν μάλιστα επαληθευθούν και κάποια σενάρια που θέλουν τον ίδιο να είναι και υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης, η ΝΔ θα παει άπατη στη Λιβαδειά ακόμα και αν το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβάσει υποψήφιο…