Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ο Ταγκαλέγκας υπεύθυνος στον τομέα αυτοδιοίκησης

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στον πολλά υποσχόμενο γιατρό της Λιβαδειάς κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα, σήμερα θα ασχοληθούμε με την καινούρια θέση ευθύνης που του ανατέθηκε από την Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα από την Τοπική Οργάνωση της Λιβαδειάς.

Μετά την, κατά γενική ομολογία, πολύ καλή παρουσία του κ. Ταγκαλέγκα στις περιφερειακές εκλογές αλλά κυρίως για την ενωτική φύση του χαρακτήρα του, ο πρόεδρος την Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ της Λιβαδειάς κ. Μακρόπουλος Πέτρος του ανέθεσε τον δύσκολο τομέα της αυτοδιοίκησης.

Ιδιαίτερα στον δήμο Λιβαδειάς όπου οι κομματικοί ταγοί δεν κατάφεραν να βρουν υποψήφιο δήμαρχο (από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους είχε να συμβεί κάτι ανάλογο), οι πολίτες ανακουφίστηκαν με την αποδοχή του κ. Ταγκαλέγκα στην τιμητική αυτήν πρόταση.

Η μεθοδικότητα, η σοβαρότητα, η εργατικότητα αλλά πάνω απ΄όλα η αντικειμενικότητα του Γιάννη Ταγκαλέγκα θα βγάλει από το αδιέξοδο τα προβλήματα της ΝΔ στον δήμο Λιβαδειάς, αυτά που ορισμένοι δημιούργησαν διότι αποσκοπούσαν να ασχοληθούν οι ίδιοι με τον δήμο...