Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Κώστας Παπασπύρου: Ξεκινάμε την δική μας επανάσταση


Αντιγραφή από το ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ
www.tharrosvioton.gr

Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς
Ημερίδα: «Τα νέα μέτρα και η επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»
Στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, βρέθηκε σύσσωμος ο εμπορικός κόσμος της πόλης, στις 21 του Μάρτη, προκειμένου μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών, να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, για την πρωτόγνωρη άθλια οικονομική κατάσταση που έχουν οδηγηθεί, αλλά και για το δυσοίωνο μέλλον τους εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Και ήταν μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, του Προέδρου της κ. Κώστα Παπασπύρου, όπου από κοινού με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, πραγματοποίησαν την ημερίδα με θέμα «Τα νέα μέτρα και η επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».
Διαπίστωση όλων ήταν, η ανάγκη αναπτυξιακών παρεμβάσεων προκειμένου να τονωθεί η αγορά, αφού όπως τόνισαν οι επιχειρηματίες, μόνο από το εμπόριο θα αρχίσει ξανά η ανάπτυξη στη χώρα μας.
«Σήμερα, με αφορμή τα νέα μέτρα, βρίσκονται εδώ όλοι οι συνάδελφοι από τη Στερεά Ελλάδα, την Αθήνα και τον Πειραιά, για την επιβίωση της μικρομεσαίας επιχείρησης», τόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Λιβαδειάς κ. Κώστας Παπασπύρου, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην επιλογή της ημερομηνίας που επέλεξαν, 21η Μάρτη πρώτη της Άνοιξης, αλλά και της επανάστασης που ξεκίνησε στη Ρούμελη, όπως αναμένουν και προσδοκούν σήμερα όλοι.
«Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι 21η Μαρτίου του 2010 και τέτοια μέρα πριν από πολλά χρόνια, οι δημογέροντες και οι προύχοντες, ξεκίνησαν την επανάσταση. Τέτοια μέρα ξεκινάμε και εμείς την δική μας επανάσταση, την κινητοποίηση μας για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την ανάπτυξη του ελληνικού εμπορίου ».