Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΑΣΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ!

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

ΑΣΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙ ΕΣΥ! Ο Παπαμιμίκος ζητά από τον Τσίπρα μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας
                       

Έχεις κάνει το κόμμα μπουρδέλο και το μόνο που σκέφτεσαι να ξανασκαρφαλώσεις στην εξουσία να μπουκώσεις το στόμα εκβιαστή, υβριστή της ΝΔ για να σε έχει στο απυρόβλητο! Ουστ ρε ξεφτίλες που 24 ώρες τώρα δεν έχετε βγάλει ένα συγκριτικό πίνακα τι πρότεινε το email Χαρδούβελη και τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ (ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε αντίστοιχο πινακα για τις δικές του προτάσεις και του τι ζητάνε οι δανειστές μέσα σε 3-4 ώρες) και περιμένουμε να ενημερωθούμε από καναν Άδωνι τον οποίο τον θεωρείτε και γραφικό.... ξεφτίλες

Για ενότητα μίλησε ο ......

γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια κυβέρνηση από πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους, ικανά να εφαρμόσουν την συμφωνία με τους δανειστές.
«Είναι η ώρα, ο Πρωθυπουργός να κάνει και αυτός την εθνική του υπέρβαση σχηματίζοντας κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με πρόσωπα από όλους τους χώρους, αλλά κυρίως πρόσωπα ικανά και αποφασισμένα, να εφαρμόσουν τη συμφωνία.

Γιατί ας μη γελιόμαστε, η σύναψη της συμφωνίας είναι απλά το πρώτο βήμα στην επόμενη ημέρα της χώρας. Στην πορεία προς την επιστροφή στη σταθερότητα, αν θέλετε.:

Μετά τη συμφωνία όμως, θα χρειαστεί να περάσουν μια σειρά εφαρμοστικοί νόμοι για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές. Όλα αυτά απαιτούν θάρρος και πρόσωπα που θα αγνοήσουν το πολιτικό κόστος προς όφελος της πατρίδας. Τέτοια πρόσωπα, υπάρχουν σε όλο το φάσμα του ευρωπαϊκού τόξου. Σε όλες τις δυνάμεις της μετριοπάθειας, της λογικής και της συνεννόησης. Αυτές οι δυνάμεις, αυτές οι αντιλήψεις αυτά τα πρόσωπα, οφείλουν να συναντηθούν και να συστρατευθούν στην εθνική προσπάθεια. Μακριά από ιδεοληψίες, κομματικές αγκυλώσεις και αναχρονιστικούς διχασμούς».