Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...

...ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ...

Συναντήσεις με Πρωθυπουργούς και Επιτρόπους της Ε.Ε. θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης στo πλαίσιo της επίσκεψης του στις Βρυξέλλες στις 24 και 25 Ιουνίου, που συμπίπτει με την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα που ξεκινά την Πέμπτη.


Την Τετάρτη στις 11.30 το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.


Το βράδυ στις 19.00 είναι προσκεκλημένος του Πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ και του Γκι Φέρχοφσταντ, προέδρου των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών (ΑLDE) σε δείπνο εργασίας. Στο δείπνο μεταξύ άλλων θα είναι οι Πρωθυπουργοί της Ολλανδίας, του Λουξεμβούργου, της Φινλανδίας και ηγέτες κομμάτων όπως ο Άλμπερτ Ριβέρα των Ισπανών Σιουνταντάνος.


Την Πέμπτη, θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιο για τις επενδύσεις του πακέτου Γιούνκερ καθώς και με προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Τον Σταύρο Θεοδωράκη θα συνοδεύει στο ταξίδι του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης και η επικεφαλής του γραφείου διεθνών σχέσεων του Κινήματος Οντίν Λιναρδάτου.


fimotro.blogspot.gr