Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Έκανε επίσκεψη στο ΔΝΤ (εν γνώσει του Σαμαρά...) ο Κυρ. Μητσοτάκης!

Από το http://polylitoikairoi.blogspot.com/
Σημαντική συνάντηση με τον εκτελόντα χρέη Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου John Lipsky είχε χθες το απόγευμα ο Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Tο ραντεβού με τον κ. Lipsky είχε κληστεί εδώ και εβδομάδες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον Στρος – Καν και ο κ. Lipsky εξαιτίας της κρισιμότητας στην Ελλάδα και παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του δεν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Lipsky τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της Ελλάδας απο την κρίση. Η συνάντηση του προσωρινού αφεντικού του ΔΝΤ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κρίνεται...
 εξαιρετικά σημαντική καθώς ο κ. Lipsky άκουσε από πρώτο χέρι και από επίσημη αξιόπιστη πηγή τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο.
ΑΞΙΖΕΙ Ι: Για την προγραμματισμένη συνάντηση του Κυριάκου με τον εκτελόντα χρέη Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ήταν ενημερωμένη η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς. 
ΑΞΙΖΕΙ ΙΙ: Το ότι ο Κυριάκος συναντά τον κ. Lipsky σε μια τόσο σημαντική συγκυρία δείχνει ότι εκτός από σημαντικός παίκτης στο εσωτερικό της χώρας, αποτελεί και έναν αξιόπιστο συνομιλητή σε υψηλό επίπεδο και εκτός Ελλάδος. Ποιος άλλος από τη γενιά του θα μπορούσε να το κάνει;