Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Έρχονται νέες διώξεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο


αντιγραφή από gazzetta.gr

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και εξέφρασε την προσωπική του άποψη, ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς το συγκεκριμένο γεγονός εμποδίζει την κάθαρση.
Βόμβες εξαπέλυσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, ο οποίος είπε ότι το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει, ενώ προανήγγειλε νέες διώξεις.«Θεσμικά δεν έχω λόγο, αλλά η άποψή μου είναι ότι το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει! Δεν μπορεί να γίνει εκκαθάριση αυτής της υπόθεσης όταν το πρωτάθλημα είναι εν κινήσει! Βέβαια η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος θα είχε κάποιο κόστος. Εάν, όμως, δεν ματώσεις πώς θα γίνει η κάθαρση».
Πιστεύει μάλιστα ότι θα υπάρχουν συνεχώς ανατροπές και νέα δεδομένα σχετικά με τις υποθέσεις που εκρεμμούν.
«Λίγο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος κι ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καθ’ οδόν για το Αγρίνιο ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στην Τρίπολη. Πολύ φοβάμαι ότι με όλες τις υποθέσεις να είναι σε εξέλιξη και το πρωτάθλημα να συνεχίζεται θα υπάρχουν κι άλλα τέτοια φαινόμενα».
Τέλος, προανήγγειλε και άλλες διώξεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
«Εγώ κι άλλος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο κύριος Αντωνακάκης, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θα ασκήσουμε νέες διώξεις όπου προκύπτουν στοιχεία και θα τις παραπέμπουμε στις πειθαρχικές επιτροπές».