Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 100.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

από το iteanews

Δεν πρόλαβε να κοπάσει καλά καλά ο απόηχος της μεγάλης  εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και ήδη  έξω από το Υπουργείο Απασχόλησης σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από εκατοντάδες Αθηναίους πολίτες. Ο λόγος; Μία παλαιότερη δήλωση του κ.Αλέξη Τσίπρα ότι η μόνη λύση για την έξοδο από την κρίση είναι η πρόσληψη 100.000 νέων δημοσίων υπαλλήλων για την τόνωση της δημόσιας ανάπτυξης η οποία μετά θα συμπαρασύρει σε ανάπτυξη και τον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα, με νομοθετικό διάταγμα που εκδόθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, όλοι οι Έλληνες υπήκοοι μπορούν...
να καταθέσουν τα χαρτιά τους στους αρμόδιους φορείς και εντός 20 ημερών να διοριστούν ως δημόσιοι υπάλληλοι σε θέση της επιλογής τους, χωρίς μάλιστα τη διαμεσολάβηση του ΑΣΕΠ ο οποίος -στην παρούσα φάση τουλάχιστον- ουσιαστικά καταργείται.


Τέλος, να σημειώσουμε πως για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους ΚΕΠ της περιοχής τους.


(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.)