Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Γιάννης Καράμπελας: Μαζική συμμετοχή στις κάλπες και εμπιστοσύνη στη Ν.Δ.

από το tabloid.gr


Τους πολίτες να «σηκωθούν από τον καναπέ» και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή 6 Μαΐου κάλεσε με δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Βοιωτία Γιάννης Καράμπελας.
Παράλληλα επεσήμανε ότι οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές και διακυβεύονται πολλά πράγματα για την χώρα αλλά και για το πολιτικό σύστημα.
Οι ψηφοφόροι όπως είπε πρέπει πριν ψηφήσουν να διαμορφώσουν ξεκάθαρη άποψη.
Πρώτον αν θέλουν το ΠΑΣΟΚ που «έφερε την χώρα μας με γοργούς ρυθμούς στο σημερινό σημείο και την κατέστησε παγκόσμιο πειραματόζωο της κρίσης χρέους χωρίς να κάνει το παραμικρό για να τονωθεί η αγορά ενώ αντίθετα προχώρησε σε οριζόντιες παρεμβάσεις, που οδήγησαν σε ύφεση την οικονομία και τους περισσότερους συμπολίτες μας σε απόγνωση» ή τη Ν.Δ. η οποία έχει...
ξεκάθαρες προτάσεις τις οποίες διατύπωσε και πρόσφατα ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς με τις οποίες μπορεί να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση. «Σαφώς και πρέπει να εμπιστευτούν τη Ν.Δ.», τονίζει ο Γ. Καράμπελας επισημαίνοντας με έμφαση πως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει χωρίς παραγωγή.
Το δεύτερο σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα είναι αν οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν με την ψήφο τους νέα άτομα με διάθεση για προσφορά, ακόμα και αν δεν έχουν εμπειρία ή άτομα που είναι ανάμεσα στο πολιτικό προσωπικό που μιλά ακόμα και σήμερα για «μαγικές» λύσεις αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια το μόνο που κατάφερε ήταν να βυθίσει την χώρα στην κρίση. Η απάντηση είναι πως το μέλλον βρίσκεται στους νέους πολιτικούς που δεν τους εμποδίζουν βαρίδια του παρελθόντος, σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες πρακτικές, που παράγουν πολιτική προς όφελος της χώρας μας και του λαού της.