Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Κοινό μήνυμα Αναστασιάδη - Ακιντζί, με ευχές στον κυπριακό λαό. Χαιρετίζει η Κομισιόν 'το καλύτερο σύμβολο ελπίδας' (video)

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί έστειλαν, με κοινό τηλεοπτικό μήνυμα τους, ευχές στον κυπριακό λαό. Και οι δύο ηγέτες μίλησαν ελληνικά και τουρκικά.

"Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας επιτρέψει, Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους, να ζήσουμε και πάλι ειρηνικά σε μια επανενωμένη πατρίδα. Χρόνια Πολλά", ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Ο Μουσταφά Ακιντζί ευχήθηκε "ο νέος χρόνος να φέρει μόνιμη ειρήνη, ηρεμία και ευημερία σε όλους τους Κυπρίους. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά".

Σχοινάς: Το καλύτερο σύμβολο για μία μεγάλη Ευρωπαϊκή Κύπρο
"Οι κοινές χριστουγεννιάτικες ευχές, αποτελούν το καλύτερο σύμβολο ελπίδας για μια μεγάλη Ευρωπαϊκή Κύπρο το 2016", έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της υπηρεσίας εκπροσώπων Τύπου της Κομισιόν και αναπληρωτής γενικός διευθυντής της γενικής διεύθυνσης επικοινωνίας, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος δημοσίευσε και το βίντεο με το κοινό τηλεοπτικό μήνυμα των δύο ηγετών.