Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Λεβέντης για Παυλόπουλο: «Πού ήταν όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για ναπρολάβει το κακό;»

Επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος σε δηλώσεις του την Δευτέρα κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν έκανε τίποτα για να «προλάβει το κακό» και να βοηθήσει την χώρα, όταν η Ελλάδα πτώχευε.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» και αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Παυλόπουλου, ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα, ο κ. Λεβέντης διερωτήθηκε: «Πού ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;».
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος...
της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον κ. Παυλόπουλο ότι στρέφει τα πυρά του εναντίον των ξένων για να γίνει ευχάριστος καθώς και για μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί της υπουργίας του.
Επίσης, με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε χούντα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η κυβέρνηση παραβίασε το Σύνταγμα και έκανε μια τρύπα στο νερό με την συγκεκριμένη ρύθμιση»,ενώ διατύπωσε ενστάσεις για το διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί.
Τέλος, ο κ. Λεβέντης ζήτησε την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για το ασφαλιστικό και τα Εργασιακά.