Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

...άρχησαν οι πανηγυρισμοί !!


Μόλις 5 ημέρες χρειάστηκαν, από την εκλογή Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ, ώστε να αλλάξουν τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου. Λοιπόν, σε μόλις 5 ημέρες έχουμε ανατροπή...

Θα θέλαμε να καταθέσουμε τις ενστάσεις μας πολύ πολύ σύντομα.

Πρώτ΄απ΄όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι πιστεύουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει χθες...

Κατ΄αρχάς τελευταία οι δημοσκοπικές εταιρίες πέφτουν συνέχεια έξω στις εκτιμήσεις τους ή το περιθώριο του στατιστικού λάθους που δίνουν είναι τόσο μεγάλο που συμπεριλαμβάνει όλα τα πιθανά αποτελέσματα.

Μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχει υπερπροβολή του απ΄όλα τα μέσα, ηλεκτρονικά και έντυπα, επίσης σε πολλές φορές τέτοιες αναφορές τείνουν σε αγιογραφίες..

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η κυβέρνηση έχει αρχίσει να εξετάζει το νομικό πλαίσιο που διέπει τις δημοσκοπικές εταιρίες και ίσως, λέμε ίσως αυτός να είναι και ο τρόπος άμυνάς τους.

Κατά την γνώμη μας τα πρώτα σοβαρά σημάδια θα αρχίσουν να φαίνονται μετά την στάση της ΝΔ στο ασφαλιστικό, από αυτήν την στάση θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία.

Επίσης και μέχρι τότε θα έχει δείξει στην πράξη εάν ο Κυριάκος πιστεύει ότι δεν υπάρχουν εσωκομματικοί ηττημένοι. 

Σίγουρα με την εκλογή του Κυριάκου, ξαφνικά έχουμε μια καινούρια προοπτική αλλά οι πολίτες αισθάνονται προδομένοι και επιφυλακτικοί. Επειδή κυκλοφορούμε ανάμεσα στους απλούς και ταπεινούς πολίτες έχουμε να καταθέσουμε ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως θα βγάλουν πέρα τον μήνα τους. Τώρα την ανατροπή που βλέπουν οι δημοσκοπήσεις εμείς την βλέπουμε μόνο στους προσωπικούς σχεδιασμούς όσων ασχολούνται με τα κοινά για ιδίον όφελος...

Γι αυτό φίλοι μας ας είμαστε όλοι μας επιφυλακτικοί στο τι μας σερβίρουν !!!

ο Ίκελος