Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Οικουμενική με πρωθυπουργό τον Κ. Καραμανλή προτείνει ο Α. Κουτσούμπας και τάσσεται υπέρ του Β. Μεϊμαράκη

Οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, προτείνει ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ Ανδρέας Κουτσούμπας χαρακτηρίζοντας τον ως έντιμο και αξιόπιστο ηγέτη, που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.
“Η χώρα μας αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεπεράσει την κρίση και έχει ανάγκη από μία νέα ηγεσία, μία νέα δύναμη που θα κυβερνήσει τον τόπο για την επόμενη τριετία, με ένα συμβόλαιο κοινωνικής συνοχής και αντοχής, με έναν ηγέτη έντιμο, σοβαρό και αξιόπιστο στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει μία νέα κυβέρνηση και ο καλύτερος ηγέτης που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα για να βγει από το αδιέξοδο με την ενότητα όλων των Ελλήνων είναι μόνο ο Κώστας Καραμανλής».

Στη αναμέτρηση για τη νέα ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Κουτσούμπας τάχθηκε υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εκτίμησε όμως ότι θα τα πάει καλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα μιας αναμέτρησης ντέρμπι, στην οποία έχουν πάρει θέση μάχης όλες οι αντιμαχόμενες “φατρίες».
“Θεωρώ...
ότι υπάρχει επικράτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά θα είναι και μία καλή παρουσία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι ο κόσμος, η μεσαία τάξη, η κεντροδεξιά παράταξη έχει ανάγκη περισσότερο αυτή τη στιγμή μία ηγεσία που να είναι πιο κοντά σε αυτά που πρεσβεύει και μπορεί να εφαρμόσει ο κύριος Μεϊμαράκης».
Παράλληλα εκτίμησε ότι η ΝΔ,  την επόμενη ημέρα της ανάδειξης του νέου προέδρου, θα είναι ενωμένη και “μετά από ένα μεγάλο διάστημα πρέπει να ανασυνταχθεί και να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα όπως πρέπει, σύμφωνα με τον θεσμικό ρόλο που έχει η αντιπολίτευση μέσα στη βουλή».
Επίθεση εξαπέλυσε και προς την κυβέρνηση λέγοντας “βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά την προκήρυξη των εκλογών, πέρσι τέτοια εποχή,  ο λαός να αναλογιστεί τι έχει συμβεί και  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να βρουν την πολιτική γενναιότητα και το θάρρος να πουν ότι έκαναν λάθος και να ζητήσουν συγγνώμη, διότι σε διαφορετική περίπτωση συνειδητά κορόιδεψαν και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό».

siriosfm