Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Κεδίκογλου: Η φοροδιαφυγή θα παταχθεί άμεσα και παραδειγματικά

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να πατάξει άμεσα και παραδειγματικά τη φοροδιαφυγή τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην Ύδρα.
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να πατάξει άμεσα και παραδειγματικά τη φοροδιαφυγή τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην Ύδρα με αφορμή φορολογικές παραβάσεις σε επιχείρηση του νησιού.
«Το τεράστιο πρόβλημα της φοροδιαφυγής μαστίζει την ελληνική οικονομία, ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια ανάκαμψης και ελπίδας για το μέλλον όλων. Από όπου κι αν προέρχεται αυτή η φοροδιαφυγή, όποια και αν είναι η πηγή της, θα πρέπει να ελεγχθεί και να παταχθεί άμεσα και παραδειγματικά», διαμήνυσε ο κ. Κεδίκογλου.
 
Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε... ότι τη στιγμή που υπάρχουν πολίτες οι οποίοι υφίστανται τις βαρύτατες συνέπειες της κρίσης «θα πρέπει όλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί, να αναλάβουν το ηθικό και πρακτικό μερίδιο που τους αναλογεί και να μη στέκονται εμπόδιο στην εφαρμογή των νόμων και στην επιτυχία της χώρας».
 
Τέλος, ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση «έχει καθήκον και υποχρέωση» να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τις αντιδράσεις των όποιων επιτήδειων και ξεκαθάρισε ότι «η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή».

Πηγή:Voria