Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

όταν οι κρατικοί λειτουργοί κάνουν σωστά την δουλειά τους

Αντιγραφή από το ΕΘΝΟΣ


«Μπλόκο» Μπιτσαξή στον Ψωμιάδη!

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Τσακίρη στους φιλάθλους του Πανιωνίου ότι έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος στον Μάκη Ψωμιάδη, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Παναγιώτη Μπιτσαξή.
Πληροφορίες από την ΓΓΑ αναφέρουν ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ενεργοποίησε άμεσα την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα ερευνήσει την πιθανότητα πολυιδιοκτησίας, με δεδομένο ότι μέλη της οικογένειας Ψωμιάδη είναι ιδιοκτήτες και της Καβάλας.
Κατά τις ίδιες πάντα πηγές, ο Μπιτσαξής επιδιώκει στο να μην προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ και αναζητεί τη νομική φόρμουλα ώστε να την μπλοκάρει.
Η πολιτική ηγεσία του Ελληνικού Αθλητισμού, πάντως, προσβλέπει και στην αντίδραση του ερασιτέχνη Πανιωνίου, ευελπιστώντας ότι θα βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του στο να μην προχωρήσει η μεταβίβαση.
Άλλωστε, το βράδυ της Τετάρτης (17/11) θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΠΓΣΣ, μια συνεδρίαση η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και δέκα ημέρες και απλώς η διεξαγωγή της συνέπεσε με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.
Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, στο περιθώριο της συνεδρίασης έχει προγραμματιστεί από τους φιλάθλους των «κυανέρυθρων» και συλλαλητήριο, με σκοπό την αναζήτηση λύσεων για να μην προχωρήσει η μεταβίβαση.
Υπάρχει, βέβαια, και η πιθανότητα, οι εξελίξεις να «προλάβουν» την προσπάθεια Μπιτσαξή, αφού ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Κομπότη για την παραχώρηση στον δεύτερο της Καβάλας.
Άλλωστε, ο «big Mac» θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα με την οικογένειά του, γι αυτό και ψάχνει ομάδα στην Αθήνα, βρίσκοντας ως πιο πρόσφορη λύση τον Τσακίρη και τον Πανιώνιο.