Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δημοκρατική Αριστερά και Γιώτα Πούλου υπέρ Παπαγγελή;



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Όπως είναι γνωστό η Δημοκρατική Αριστερά στις δημοτικές εκλογές για τονδιευρυμένο Δήμο Λιβαδειάς στήριξε ενεργά τον Συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" με επικεφαλής την Γιώτα Πούλου, εκτιμώντας με αυτοδιοικητικά κριτήρια και μακριά από κομματικές σκοπιμότητες ότι ο συνδυασμός αυτός μπορούσε να αλλάξει την πτωτική πορεία της πόλης και να την οδηγήσει σε πορεία ανάπτυξης, .
Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Λιβαδειάς κατέγραψαν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για τον Συνδυασμό πουστηρίξαμε, παρά τις πολύπλευρες πιέσεις που ασκήθηκαν στο εκλογικό σώμα.Χαιρετίζουμε τη μεγάλη αυτή επιτυχία του Συνδυασμού. Στον διευρυμένο Δήμο Λιβαδειάς η νέα Δημοτική Αρχή θα εκλεγεί την επόμενη Κυριακή. Δεν έχουμε πρόθεση να μείνουμε αδιάφοροι στο ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος του νέου Δήμου. Ειδικά τώρα με τις προκλήσεις του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ αλλά και τις συνθήκες της πολύπλευρης κρίσης που διάγει η χώρα. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες θα συμμετάσχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής και θα επιλέξουν Δήμαρχο που θα διαθέτει αυτοδιοικητική επάρκεια, πνεύμα συνεργασίας, φερεγγυότητα και σοβαρή σχέση με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Είναι προφανές ότι οι πολίτες αντλούν γνώση και εμπειρία από το παρελθόν και δεν χειραγωγούνται. Η πτωτική πορεία της πόλης πρέπει να αναστραφεί.


Η πόλη πρέπει να αλλάξει σελίδα.



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΠ.Κ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


αντιγραφή από το orchomenos-press.blogspot.com