Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στηρίζει απόλυτα η ΝΔ την υποψηφιότητα Χειμάρα

Αντιγραφή από το 
ORCHOMENOS-PRESS.blogspot.com

Δήλωση Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Λιβαδειά:         «Ο Θανάσης Χειμάρας περνά τα όρια της παράταξης και ενώνει την τοπική κοινωνία..»


Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε χθες από τη Λιβαδειά σχετικά με την υποψηφιότητα του Θανάση Χειμάρα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τα ακόλουθα: «Μεταφέρω ένα μήνυμα που ξεπερνά τα σύνορα του κόμματος, διότι η δημόσια θητεία του Θανάση Χειμάρα, επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν είδε μικρόψυχα και μικροκομματικά τους συμπολίτες του. Φιλοδοξία του είναι να αφήσει χρήσιμο έργο πίσω του για όλους ανεξαίρετα. Ανοικτή η παράταξή του στα καινούρια ρεύματα, στους καινούριους ανθρώπους, ανοικτή σε κάθε πολίτη σε όποια θέση και αν βρισκόταν μέχρι τώρα. Με αυτό το πνεύμα της ενότητας, που περνά τα όρια της παράταξης και ενώνει την τοπική κοινωνία είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή το βράδυ οι συμπολίτες του, οι συμπατριώτες του από όλη την Στερεά Ελλάδα θα τον έχουν εκλέξει Κυβερνήτη αυτής της Περιφέρειας. Του αξίζει και έχει την αμέριστη υποστήριξή μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας…».

Παράλληλα, την πεποίθηση του ότι την Κυριακή τόσο οι πολίτες οπαδοί και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των άλλων κομμάτων δεν θα υποκύψουν στις απειλές και τα διλήμματα του πρωθυπουργού και θα υπερψηφίσουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θανάση Χειμάρα εξέφρασε ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο του FM-1
«Οι 4 περίπου μονάδες υπέροχης του κ. Περγαντά από τον πρώτο γύρο σε καμία περίπτωση δεν δίνουν νίκη στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και είναι ένα αναστρέψιμο πόστο που θα φανεί το βράδυ της Κυριακής». «Προσωπικά θα στηρίξω με κάθε δυνατότητα που έχω τον κ. Χειμάρα γιατί είναι μια καθαρή αυτοδιοικητικη πρόταση και ως τέτοια μπορούμε να δούμε την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.