Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Δωρεάν φροντιστήρια από τους καθηγητές του δημοσίου στους μαθητές

αντιγραφή από Βοιωτικά


Μια αξιέπαινη προσπάθεια καθηγητών που παράλληλα με τις διεκδικήσεις τους προωθούν εθελοντικά κοινωνικές δραστηριότητες, εφαρμόζοντας στην πράξη του ζητούμενο των καιρών: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΑΓΩΝΑ. Ας ελπίσουμε να βρουν μιμητές και στη Βοιωτία.
Δίκτυα αλληλεγγύης για  τη στήριξη των μαθητών  του Νομού Χανίων, με οργάνωση μαθημάτων πρόσθετης διδακτικής στήριξης (Λύκειο) σε εθελοντική βάση αλλά και ευρύτερα στήριξη των θυμάτων της οικονομικής κρίσης διοραγνώνει η ΕΛΜΕ του Νομού. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΛΜΕ Χανίων συγκροτεί δίκτυα αλληλεγγύης σύμφωνα και με το πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ που εγκρίθηκε στη Γ.Σ. προέδρων της 5/2/2011.Τα δίκτυα αλληλεγγύης έχουν σκοπό τη στήριξη των μαθητών μας, με οργάνωση μαθημάτων πρόσθετης διδακτικής στήριξης (Λύκειο) σε εθελοντική βάση αλλά και ευρύτερα στήριξη των θυμάτων της οικονομικής κρίσης και των κατεδαφιστικών πολιτικών κυβέρνησης, Τρόικας και ΣΕΒ, με τη στήριξη σχετικών πρωτοβουλιών που αρχίζουν να αναπτύσσονται και από γονείς στις γειτονιές και στους δήμους.
Για το λόγο αυτό καλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτά τα δίκτυα να ενημερώσουν την ΕΛΜΕ είτε ανά σύλλογο, είτε ατομικά δηλώνοντας την ειδικότητά τους. Συγχρόνως όποιοι συνάδελφοι έχουν ιδία άποψη για μαθητές που θα ήθελαν να συμμετέχουν, να δηλώνουν την εκτίμησή τους για τον αριθμό και την τάξη τους(ώστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση). Όταν θα έχουμε ικανό αριθμό συναδέλφων, θα επανέλθουμε με άλλη ανακοίνωση προς τους μαθητές και γονείς.


Στην Λιβαδειά κάποιοι φτιάχνουν πισίνες.....