Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Διαδικασίες για υποψήφιους βουλευτές ανοίγει η Ν.Δ.


αντιγραφή από tabloid.gr
Την Βοιωτία επισκέφθηκε ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Μανώλης Αγγελάκας μετά από περιοδεία στην Φωκίδα με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Ορχομενό.
Ο κ. Αγγέλακας όπως άλλωστε και όλα τα στελέχη της Ν.Δ. τις τελευταίες ημέρες εξαπέλυσε επίθεση στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου υποστηρίζοντας ότι έχει αποτύχει και την λύση πλέον πρέπει να την δώσει ο λαός με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο Μ. Αγγελάκας σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό τόνισε κύριο μέλημα του κ. Παπανδρέου ήταν να διατηρήσει τις εσωκομματικές ισορροπίες.
«Ο ανασχηματισμός έχει τα χαρακτηριστικά της εσωτερικής τακτοποίησης και της αποκατάστασης αν είναι δυνατόν κάποιων εσωκομματικών ισορροπιών. Δεν φέρνει τίποτα καινούργιο γιατί δεν θα αλλάξουν οι πολιτικές», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα έκανε γνωστό ότι η Ν.Δ. κινείται σε ρυθμούς εκλογών λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς ως γραμματεία οργανωτικού πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν πάσα στιγμή να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τις οποιασδήποτε εκλογικής αναμέτρησης. Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνούμε με τα στελέχη μας τα μέλη μας να τους ακούμε και να συζητάμε μαζί τους, αυτό ήταν και το αντικείμενο της περιοδείας μου».
Στο πλαίσιο αυτό όπως είπε το κόμμα ετοιμάζεται και για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων «με μια δομημένη εσωτερική διαδικασία» προκειμένου το κόμμα να ανταποκριθεί «στο αίτημα του λαού για ισχυρές υποψηφιότητες αυτόφωτες με κοινωνική αναγνώριση». Όπως σημείωσε «παλαιά και νέα πρόσωπα θα στελεχώσου τα ψηφοδέλτια νίκης της Ν.Δ.».