Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ


Τεράστια επιτυχία είχε την Τετάρτη το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, η εκδήλωση για τους ετεροδημότες της Φωκίδας, πού πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κώστας Παπαθανασίου

Η προσέλευση του κόσμου ήταν απρόσμενα μεγάλη και οι παρευρισκόμενοι άκουσαν μια ομιλία ξεχωριστή από τις συνηθισμένες, με θέμα τις ευκαιρίες της κρίσης για τη χώρα, με κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα και τα κίνητρα για τον επαναπατρισμό των νέων ανθρώπων στις ερημωμένες σήμερα περιοχές της ορεινής Φωκίδας. 

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο ομιλητής στην ανάγκη να πάψουμε να λειτουργούμε παθητικά, περιμένοντας τα πάντα από το Κράτος και να δράσουμε με αποφασιστικότητα στην κατεύθυνση ριζικής αλλαγής των αιτίων πού μας έφτασαν στη σημερινή κατάσταση. 

Ο δρόμος αυτός είναι ο μόνος πού θα δημιουργήσει επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη για την απομονωμένη Φωκίδα.

Χαιρετισμό με θερμά λόγια απέστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάκτηση της έδρας στη μονοεδρική Φωκίδα, όπως και στις υπόλοιπες μονοεδρικές περιφέρειες της χώρας.