Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ταγκαλέγκας ή Καραμάνης: Συνέχεια στο ... θρίλερ «ανεύρεσης» Δημάρχου Λεβαδεών για τη ΝΔ


Αντιγραφή από το ORCHOMENOS-PRESS

Τους τόνους χαμηλώνουν τώρα στο χώρο της Νέας Δημοκρατία όσον αφορά την αναζήτηση της «ιδανικής» υποψηφιότητας για τον διευρυμένο Δήμο Λεβαδεών – ύστερα από το «ναυάγιο» της υποψηφιότητας του Αν. Κουτσούμπα – με τα βλέμματα να στρέφονται πλέον σε δύο πρόσωπα που καιρό τώρα απασχολούν – ο ένας περισσότερο και ο άλλος λιγότερο φανερά – τον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βοιωτία, σύμφωνα με νεότερες καλά πληροφορημένες πηγές!
Πρόκειται για τον ίδιο τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, εκπαιδευτικό στο επάγγελμα, κ. Δημήτρη Καραμάνη, που παρά τις εκ των πραγμάτων τριβές του στις εσωκομματικές διεργασίες εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλής, ορεξάτος αλλά και αναγνωρίσημος τόσο ώστε να «παίζει» σοβαρά για υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων.
Υψηλές προσδοκίες συγκεντρώνει επίσης καιρό τώρα και ένα ακόμη νεαρό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πόλη της Λιβαδειάς. Πρόκειται για τον γιατρό κ. Γιάννη Ταγκαλέκα (φωτογραφία), ένα στέλεχος που συγκεντρώνει πάνω του θετικά στοιχεία, ικανά να τον οδηγήσουν έως και το κατώφλι του Δημαρχείου της Λιβαδειάς.
Η υποψηφιότητα Ταγκαλέκα – που τον τελευταίο καιρό φαίνεται αποστασιοποιημένος – ακούγεται πως ενθουσιάζει και συσπειρώνει, ανοίγει, δε, και τον δρόμο ώστε μια μεγάλη, παλιά φουρνιά στελεχών να περάσουν στα μετώπισθεν και νεότερα, πιο μορφωμένα πρόσωπα να περάσουν μπροστά, ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις πλέον των καιρών και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης... Θα δείξει!