Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Μπακογιάννη :Ο πολιτικός χάρτης της χώρας θα αλλάξει δραματικά


Αντιγραφή από το www.parapolitika.gr
Υποβλήθηκε στις Τετ, 25/08/2010 - 17:39.

Την εκτίμηση ότι ο πολιτικός χάρτης της χώρας θα αλλάξει δραστικά μέσα στην τετραετία εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, δείχνοντας ότι θα προχωρήσει ταυτόχρονα στη δημιουργία δικού της πολιτικού φορέα.

«Τα πολιτικά κόμματα στήθηκαν το 1974. Δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες. Από τη δομή τους, από τον τρόπο λειτουργίας τους και από τον τρόπο με τον οποίον καλούν ή διώχνουν κόσμο. Πιστεύω ότι ο πολιτικός χάρτης της χώρας θα αλλάξει. Και θα αλλάξει δραστικά» τόνισε.

Απέφυγε να πει αν θα στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη, λέγοντας ότι «δεν έχω τοποθετηθεί καθόλου για τα θέματα της περιφέρειας ακόμα. Και θα τοποθετηθούμε κάποια στιγμή συνολικά».

Εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στον Νικήτα Κακλαμάνη στο Δήμο Αθηναίων, ενώ για την υποψηφιότητα του Κ.Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη σημείωσε: «Δεν έχουμε τοποθετηθεί ακόμα στο θέμα της Θεσσαλονίκης. Περιμένω να δω, διότι υπάρχει διαφορετική πολιτική ανάμεσα σε βουλευτές που κατεβαίνουν υποψήφιοι για δήμους και σε αυτοδιοικητικά στελέχη. Μέχρι στιγμής έχω τοποθετηθεί μόνο για τα αυτοδιοικητικά στελέχη».

Σε συνέντευξή της στο ραδιοσταθμό Kανάλι 1, η κ. Μπακογιάννη διαφώνησε με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, αναγνώρισε ότι έκανε λάθη κατά της διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά σημείωσε ότι αν και πάλι ήταν μέλος μιας κυβέρνησης με 151 βουλευτές, την ίδια στάση θα τηρούσε.

Newsroom ΔΟΛ