Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Σε αναμονή τα ψηφοδέλτια Περγαντά – Χειμάρα στη Βοιωτία

Αντιγραφή από το ExeisMHnYma
www.exeisminima.gr

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών της Βοιωτίας τόσο του συνδυασμού του Περγαντά όσο και του Χειμάρα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σαφής εικόνα για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους.
Στην πλευρά Περγαντά τα φαβορί για τη θέση είναι του Κ. Μπακομήτρου και της Φ. Παπαθωμά κάτι που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στην πλευρά της Θήβας. Στο ψηφοδέλτιο του νυν νομάρχη Βοιωτίας έχουν κλείσει και ο γιατρός Τάσος Καμούτσης, η δικηγόρος Θεοδώρα Κόλλια, ο Γ.Παπαργύρης, η Β.Λάσπη, ο Γιώργος Μουλκιώτης και η εκπαιδευτικός και μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία Ρούλα Γκιζίλη. Φαίνεται ότι ακόμα υπάρχουν αρκετές  θέσεις κενές και δεν αποκλείονται κι εδώ εκπλήξεις.
Στην πλευρά Χειμάρα, αν και ο ίδιος έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε άλλους νομούς όπως η Ευβοια, φαίνεται ότι το τοπίο  θα ξεκαθαρίσει μετά την ανακοίνωση του ονόματος του αντιπεριφεριάρχη Βοιωτίας. Η Βοιωτία έχει μείνει πίσω λόγω των γνωστών προβλημάτων που ταλανίζουν την ΝΔ στο νομό και το παρασκήνιο με πρωταγωνιστές τον Α.Κουτσούμπα αλλά και τον βουλευτή Μ.Γιαννάκη για τις επιλογές του κόμματος. Οι διεργασίες και το παρασκήνιο συνεχίζονται με τα ονόματα του Α.Κουτσούμπα, του Π.Αγνιάδη, του Λ.Αγγελόπουλου και της Λ.Θεοδώρου.
Από τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων κρατάμε προς το παρόν αυτά  του Λάμπρου Κούτσικου και του Κ.Κοβάνη.