Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Βοιωτία βλάπτουν την "εικόνα" Σαμαρά


πηγή: "ΘΑΡΡΟΣ των Βοιωτών"
www.tharrosvioton.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ανεύρεσης υποψηφίων για τη ΝΔ σε Λιβαδειά και Θήβα, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη. Η προγραμματισμένη σύσκεψη για την Κυριακή το βράδυ, εκπροσώπων της ΝΟΔΕ με τον βουλευτή του κόμματος κ. Μιχάλη Γιαννάκη, τον αναπληρωτή γραμματέα αυτοδιοίκησης κ. Ανδρέα Κουτσούμπα, φορείς και ενδιαφερομένους για το δήμο τελικά ανεβλήθη, για την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα παραστεί ο πρώην υπουργός κ. Ιωαννίδης, υπεύθυνος Στερεάς.

Όπως όλα δείχνουν, μετά από λανθασμένες κινήσεις και εμφανή αμέλεια ορισμένων, η Ν.Δ. χάνει χρόνο και συνεχώς έδαφος, με ευθύνη όλων των εμπλεκομένων.

Από την άλλη, οι φίλοι και οπαδοί της είναι εξαγριωμένοι και θέτουν προ των ευθυνών όλους εκείνους, που έβλαψαν και συνεχίζουν να βλάπτουν την παράταξη, διαβλέποντας δόλο στις ενέργειές τους για εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων.

Οι ευθύνες είναι βέβαιο ότι θα αποδοθούν στο έπακρο, με πρώτο στόχο την απομόνωση εκείνων που πρωτοστατούν, συμπαρασύροντας και διασύροντας όλη την παράταξη.

Συμπερασματικά ολοένα γίνεται περισσότερο εμφανής ότι η πρόθεσή τους είναι να βλάψουν την εικόνα του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, αδιαφορώντας για επερχόμενη συντριβή της παράταξης.

Ορισμένοι μάλιστα μιλούν για «πριμοδότηση» και από τοπικά στελέχη στον κομματικό υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς και για απειλές που δέχονται εν δυνάμει υποψήφιοι προκειμένου να «αναχαιτίσουν» το όποιο ενδιαφέρον.