Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Τα επικοινωνιακά κόλπα ενός ακόμα κομματικού Προέδρου της Βουλής

 Αντιγραφή από το antinews.gr



Πρωτοφανής και προκλητική είναι η συμπεριφορά του «πράσινου» Φίλιππου Πετσάλνικου…
Ο κομματικός Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, αντί έστω να κρατήσει τα προσχήματα τηρώντας, έστω, ισορροπίες ξεπερνά κάθε όριο κομματικής συμπεριφοράς.
Αφού διόρισε πρώτα όλο το γραφείο του, στη συνέχεια άρχισε να διαρρέει μέσω συνεργάτη του τους διορισμούς των προκατόχων του. Να σημειωθεί ότι και τον συνεργάτη του που κάνει τη «δουλειά» τον τακτοποίησε πρώτα στη βουλή…!!!
Οι επιλεκτικές διαρροές προς τον Τύπο άρχισαν με τις προσλήψεις των προκατόχων του. Στη συνέχεια με τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής, ακολουθώντας πάντα τη συνταγή που τους πρότειναν οι σύμβουλοι του Γιώργου, να στρέψουν δηλαδή τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.
Μέσω της MEGAλης μηχανής παραπληροφόρησης, όλη η κοινωνία έμαθε ότι οι υπάλληλοι της βουλής έπαιρναν 16 μισθούς. Στο Μαξίμου έτριβαν τα χέρια τους. Τώρα μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή και το υπόλοιπο σχέδιο, έλεγαν στον Γιώργο…
Και έκαναν την αποκάλυψη: Γιατρός στο Κολωνάκι με σπίτια, εξοχικά, ακριβά αυτοκίνητα δηλώνει ετήσιο εισόδημα 700 ευρώ
Βέβαια, κανείς δεν ρωτάει ποιος είναι ο γιατρός, ή τι έγινε ο γιατρός. Και ήρθε η ώρα της περαίωσης, να πληρώσει άλλα 1000 ευρώ και να καθαρίσει…φορολογικά!
Κορόιδα υπάλληλοι…
Αφού λοιπόν ο κόσμος άρχισε να βρίζει τους υπαλλήλους της Βουλής, προχώρησε στις περικοπές τις οποίες διαφήμισε και στο τύπο περιμένοντας τον λαό να τον υποδεχτεί όπως τους Καίσαρες στη Ρώμη…
Ο λαός βέβαια άργησε αλλά αντιλήφθηκε το κόλπο ότι όλοι τους είναι βουτηγμένοι στον ίδιο λάκο…
Χθες, Κυριακή ο κ. Πετσάλνικος άνοιξε τις πόρτες της Βουλής και στο «Κ» της Καθημερινής(!) για μια κουτσομπολίστικη παρουσίαση του Κοινοβουλίου. Τι κρίμα για τους θεσμούς και τον κοινοβουλευτισμό… Τουλάχιστον όλοι οι προκάτοχοί του σέβονταν τον χώρο…
Κατά τα άλλα, το τι πρεμούρα έχει πιάσει τους ΠΑΣΟΚους για τους διορισμούς δεν λέγεται…! Όπως μάλιστα λένε οι ΠΑΣΟκοι στο καφενείο «άστους να λένε, εμείς τα παιδιά μας τα διορίσαμε»! φτιάξανε και τα σπιτάκια τους (δεκάδες), τα εξοχικά τους (μην ψάξετε σε φτωχογειτονιές…) κλπ. Πάντως στα «πόθεν έσχες» ο ίδιος ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε «δεξαμενή κολύμβησης…»!
Βέβαια έρχονται εκλογές. Αυτό που περιμένουν ο Γιώργος, ο Πετσάλνικος και τα άλλα παιδιά είναι να διαπιστώσουν αν και κατά πόσο ο κόσμος έχαψε το κόλπο. Για να κάνουν και το επόμενο, αν τους κάτσει.
o antiκοινοβουλευτικός