Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση στήριξης στον Λ. Μπίνιο από τον Γιάννη Ταγκαλέγκα


Αντιγραφή από ORCHOMENOS-PRESS

Την ώρα που πολλοί αρχίζουν και ψάχνονται πλέον για τον τρόπο που θα «μοιραστεί» η τράπουλα στον διευρυμένο Δήμο Λεβαδεών ύστερα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δικηγόρου κ. Λουκά Μπίνιο (Λουκάς Μπίνιος και Σπύρος Νικολάου «βάζουν πλάτη» σε Λιβαδειά και Θήβα ), ένα «γνήσιο» στέλεχος της παράταξης, μια «ενωτική» φωνή, ο ιατρός κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας με σημερινή του ανακοίνωση στηρίζει την υποψηφιότητά του «εκλεκτού» της Ρηγίλλης.

«Φίλες και Φίλοι, θεώρησα καθήκον μου να συντάξω αυτή την επιστολή για να σας γνωστοποιήσω ότι η επιλογή της παράταξης για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Λεβαδεών στο πρόσωπο του κ. Λουκά Μπίνιου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο» αναφέρει ο κ. Ταγκαλέγκας.
«Ο κ. Μπίνιος είναι ένας αξιοπρεπής οικογενειάρχης, ένας καταξιωμένος εργάτης της δικηγορίας, ένας Λειβαδίτης που έλαμψε κατά την διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη με μοναδικά εφόδιά του την εντιμότητά του, τον λόγο του, την δίκαιη κρίση του και την σοφία που απέκτησε μέσα από την μεγάλη του εμπειρία.
Θεωρώ ότι ο κ. Μπίνιος αυτές τις δύσκολες στιγμές δηλώνει παρών στην συμμαχία των απλών πολιτών για την έξοδο από την κρίση, την ίδια ώρα που άνθρωποι οι οποίοι ασχολήθηκαν ενεργά όλα τα προηγούμενα χρόνια και ίσως να συνέβαλαν κι αυτοί στην αποδόμηση των οικονομικών και κοινωνικών δομών του τόπου, σήμερα είναι απόντες» συμπληρώνει. Και καταλήγει: «Εύχομαι στο φίλο μου Λουκά Μπίνιο «καλή επιτυχία» και υπόσχομαι να είμαι συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ και με χρειάζεται.
Λειδαβίτες και Λειβαδίτισσες, τούτη τι στιγμή η πόλη μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Ελάτε όλοι μαζί με πρωτεργάτη τον Λουκά Μπίνιο να βοηθήσουμε κι εμείς στην ανηφόρα της δημιουργίας του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδεών» κλείνει η δημόσια δήλωση του κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα.