Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εξελίξεις μετά την παραίτηση Κουτσούμπα

Αντιγραφή από το ExeisMHnYma
www.exeisminima.gr
Η είδηση της επιλογής του Π.Αγνιάδη για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας  στο ψηφοδέλτιο Χειμάρα, πυροδοτεί κι άλλο το κλίμα στις τάξεις της ΝΔ στο νομό,  καθώς   τα κομματικά στελέχη του κόμματος  στη Λιβαδειά αποδείχτηκε ότι δεν είχαν ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξεις.
Ηταν γνωστό ότι ο Α.Κουτσούμπας με τους χειρισμούς του ώς αναπληρωτής γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε φτάσει τα πράγματα σε οριακό σημείο προωθώντας τη δική του υποψηφιότητα εκμεταλευόμενος τη θέση του, εξοργίζοντας τους υπόλοιπους. Δεν τα κατάφερε και όπως μας ενημερώνει τοorhomenos-press παραιτήθηκε και ανέστειλε με δήλωση του κάθε κομματική και πολιτική δραστηριότητα.
Αυτό σημαίνει ότι αναμένονται εξελίξεις στη Λιβαδειά. Εκτός από τον Κουτσούμπα αναμένεται να υπάρξει αντίδραση και από την πλευρά του Γ.Καράμπελα, καθώς φαίνεται ότι εκμεταλευόμενος την εικόνα διάλυσης που παρουσίαζαν τα στελέχη της Λιβαδειάς, ο Μ.Γιαννάκης βρήκε χώρο για δεύτερη φορά μετά τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και αποφάσισε να ασχοληθεί με το παρασκήνιο.
Είμαστε σε πόλεμο λένε χαρακτηριστικά από τη Λιβαδειά και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις…