Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ όπως λέμε οπαδοί Παναθηναϊκού





Στις 13 Απριλίου του 2008 χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού, ακόμα και αυτοί που δεν πήγαιναν ποτέ στο γήπεδο, κατέβηκαν σε μία πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα πορεία.   




Το μοναδικό τους αίτημα ...
ήταν να πουλήσει και να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Τζίγγερ, διότι με αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν είχε αγωνιστική πορεία ανάλογη με το όνομά του. 


Υπήρχαν πολλά πανό και κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ξεχνώντας τι είχε προσφέρει στην ομάδα την τελευταία 20-ετία. 


Πολλές δηλώσεις από ειδήμονες του χώρου, και όχι μόνο, για επερχόμενους σωτήρες, που θα έκαναν τον Παναθηναϊκό φόβητρο της Μπαρτσελώνα και της Ρεάλ...


Τελικά ο Τζίγγερ αποχώρησε και οι σωτήρες ανέλαβαν την τύχη της Αθηναϊκής ομάδας με τα γνωστά αποτελέσματα (μαύρα χάλια).


Έτσι λοιπόν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, μαγεμένοι από υποσχέσεις που υποτίθεται θα αλλάξουν την ζωή τους, ακολουθούν τον ήρωά τους (όπως τους σωτήρες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού) που έχει γίνει το φόβητρο των Ηγετών της Γηραιάς Ηπείρου (όπως ακριβώς ο Παναθηναϊκός έχει γίνει το φόβητρο της Μπαρτσελώνα και της Ρεάλ...).