Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΣΤΗ... ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ​​ΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

από το fimotro


Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός Συντάκτης
Αγαπητό Fimotro,
Είναι σίγουρο πια ότι...ο Αντώνης Σαμαράς έχει πάρει επάνω του τα της οικονομίας και εξηγεί τα "ανέφικτα" του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ από πόλη σε πόλη! Στο πλαίσιο αυτό περιοδεία πραγματοποίησε και στο Νομό Ευβοίας όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο της Εύβοιας με κύριο στόχο την ανάπτυξη των στόχων στην οικονομία ενώ συναντήθηκε και με το δήμαρχο Χαλκιδέων καθώς και με άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης.
Πάντως...

δέχθηκε-άκουσε και τις καταγγελίες των πολιτών όπου του επεσήμαναν ότι κανένα έργο στην περιοχή δεν προχώρησε το ΠΑΣΟΚ ενώ πολλά από τα έργα στην περιοχή δεν τελείωσαν ποτέ!
Αμέσως... μετά τις συναντήσεις που είχε ο κ. Σαμαράς δήλωσε: "Η λύση για την Ελλάδα βρίσκεται μέσα στην Ευρώπη. Και όλοι μαζί πρέπει αυτή τη λύση να την υπερασπιστούμε. Και όσο περισσότερο υποστηρίζουμε αυτή την ευρωπαϊκή προοπτική, τόσο περισσότερο θα βγει κερδισμένη και ολόκληρη η πατρίδα μας.Συνάντηση είχε και με τον υποψήφιο της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος δήλωσε: "η Ελλάδα δίνει τη μάχη της Ευρώπης. Κάθε ψήφος-είπε- μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα".
Είναι σίγουρο πάντως ότι...οι οικονομικοί φορείς ζήτησαν από τον κύριο Σαμαρά να δει τα οικονομικά προβλήματα της περιοχής αφού το ΠΑΣΟΚ πάγωσε την πορεία των έργων της περιοχής ενώ ο κύριος Σαμαράς δήλωσε ότι η ψήφος στην ΝΔ είναι πια ψήφος παραμονής στην Ευρωζώνη ενώ ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εξόδου απο την Ευρώπη και επιστροφή στη δραχμή!
Πάντως...ο κύριος Αντώνης Σαμαράς έχει πια εντείνει τις περιοδείες του με στόχο να πάρει επάνω του το αποτέλεσμα απο τις ερχόμενες εκλογές!