Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

2 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα της αναίτιας δολοφονίας του Αλέξη. Ο χαμός του Αλέξης όμως έγινε η αιτία να εκφράσουν την διαμαρτυρίας τους οι νέοι της Ελλάδας.

Ζήσαμε πρωτόγνωρες, από πλευράς όγκου αλλά κυρίως ουσίας, συγκεντρώσεις.

Τα παιδιά της Ελλάδας έκαναν την πιο ουσιαστική κοινωνική εξέγερση. 

Οι νέοι της Ελλάδας, αγανακτισμένοι από την συνεχόμενη κοροϊδία της εξουσίας, από το συνεχόμενο κρύψιμο των προβλημάτων τους κάτω από το παχύ χαλί των αξιωματούχων, ένωσαν τις φωνές τους και προειδοποίησαν γι αυτά που έρχονται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα.

Ποιοι μπόρεσαν όμως να το καταλάβουν;

Ποιοι ήθελαν να το καταλάβουν;

Η απάντηση είναι πολλοί λίγοι, ελάχιστοι και φυσικά καπελώθηκαν από τους λαϊκιστές που ανακάλυψαν τρομοκράτες, αναρχικούς, αλήτες πίσω από τις αναταραχές...

Δύο χρόνια μετά οι διαδηλωτές του Δεκεμβρίου του 2008 δικαιώθηκαν, η Χώρα μας βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της ιστορία της, όχι τόσο για τα οικονομικά της αλλά κυρίως για το ηθικό που έχουν οι Έλληνες, τις μηδενικές ελπίδες για το μέλλον τους και φυσικά το φάσμα της ανεργίας να έχει απλωθεί σε κάθε οικογένεια.

Η μόνη ελπίδα της Ελλάδας είναι να στηρίξει τα παιδιά της, να επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η παιδεία και η μόρφωση με μακροχρόνια στόχευση η μόνη λύση.