Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Προσβλητικός ο άθλιος κατακτητής...‏

αντιγραφή από το paideia-gr.blogspot.com

Ο πρόεδρος του ΔΝΤ εμφανίστηκε με αέρα χιλίων σουλτάνων και προσέβαλε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ενώ ο Παπούλιας του μίλησε, όπως βεβαίως ορίζει το πρωτόκολλο, στα ελληνικά και γινόταν μετάφραση κατά την υποδοχή του, ο άθλιος αιμορουφίχτρας τον διέκοψε και του πρότεινε στα γερμανικά να του μιλάει στα γερμανικά! Και αντί ο Παπούλιας να τον επιτιμήσει, χαμογέλασε και...
 το βούλωσε! Πάλι καλά που δεν υιοθέτησε την πρότασή του! Πόση ξεφτίλα πια να δεχθούμε!

Αλλά, σήμερα συνέβη και κάτι άλλο, στενά συνδεόμενο όμως με το προηγούμενο. Η γαλλίδα υπουργός οικονομικών, δημοκρατικά εκλεγμένη τουλάχιστον κατά τους τύπους, είπε απευθυνόμενη στον Καντονά, που είχε ξεκινήσει το κίνημα για απόσυρση των τραπεζικών καταθέσεων, πως ο καθένας πρέπει να ασχολείται με τον τομέα του! Η ίδια ποτέ δεν θα έπαιζε ποδόσφαιρο, υπονοώντας ξεκάθαρα πως και ο Καντονά δεν πρέπει να ασχολείται με την πολιτική!!!

Πλέον δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα! Η ευρω-δικτατορία είναι πλήρης! Η πολιτική είναι δουλειά των πολιτικών! Γιατί λοιπόν να μην  μέναμε στους βασιλείς να τελειώναμε; Μιλάμε για στυγνή δικτατορία των τραπεζών πλέον! Όλοι οι αξιωματούχοι της ΕΕ να υποστηρίζουν τις τράπεζες!
Είναι καλοί τους υπάλληλοι! Λες και οι τράπεζες δεν είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις! Τους επιτίθεται ο Καντονά ή ο οποιοσδήποτε και οι ευρωλακέδες τους σπεύδουν να τις υπερασπιστούν!