Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Καράμπελας: «όλοι μαζί θα δώσουν τις πολιτικές μάχες ώστε η ΝΔ να γίνει σύντομα πάλι Κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός».

Αντιγραφή από tabloid.gr


Με κάθε ευκαιρία ο Γιάννης Καράμπελας με κάθε ευκαιρία ευχαριστεί τα στελέχη και τους Βοιωτούς, που για μια ακόμα φορά τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται ότι «όλοι μαζί θα δώσουν τις πολιτικές μάχες ώστε η ΝΔ να γίνει σύντομα πάλι Κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός».

Δεν παραλείπει μάλιστα να υπογραμμίζει ότι καμία ευθύνη, για το κακό αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών, δεν φέρουν τα στελέχη της ΝΔ που με κάθε ευκαιρία έδειχναν την αγωνία τους και την ανησυχία τους «για τα λάθη και τις παραλήψεις της προεκλογικής περιόδου».

Σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα «βουλευτές, πρώην βουλευτές, δήμαρχοι, νομαρχιακοί σύμβουλοι αλλά και τα κομματικά στελέχη της παράταξης, χωρίς εξαιρέσεις έδωσαν το εκλογικό αγώνα δίπλα μας».

Να σημειωθεί ότι δικαιολογεί τις αντιδράσεις των κυρίων Κουτσούμπα και Ρούσσαρη, τις οποίες χαρακτηρίζει πολιτικές και τονίζει ότι «στο τέλος όλοι βοήθησαν».

Κάνει επίσης γνωστό ότι ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος διότι «υπήρχε δυστοκία στην κατάρτιση τους ψηφοδελτίου στην Βοιωτία», αφήνει αιχμές για τον Π. Αγνιάδη ενώ εκτιμά ότι «για το αποτέλεσμα ευθύνεται αποκλειστικά ο Χειμάρας» αφού «οι επιλογές του δεν έγιναν με συγκεκριμένα κριτήρια και διαδικασίες».