Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

θα μείνει μόνος του ο Χειμάρας;

Έτοιμος να εκραγεί έφυγε ο Περ. Καραϊσκος 

Εφυγε και μάλιστα ιδιαίτερα χολωμένος ο Περικλής Καραΐσκος, νιώθοντας ότι τον έχει αδειάσει ο συνδυασμός του στην διαδικασία που εξελίχθηκε για την Οικονομική Επιτροπή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος δεν περίμενε καν το αποτέλεσμα, ωστόσο όμως θεώρησε πως η διαδικασία έτσι όπως εξελίσσονταν ουσιαστικά ενίσχυε τις διαφορετικές τάσεις. 
Μάλιστα ο κ. Καραΐσκος δεν ήθελε ούτε καν να ακούσει τις εξηγήσεις αλλά ωστόσο απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο. Ο ίδιος μάλιστα υπογράμμιζε σε συνομιλητές του ότι ένα τμήμα του συνδυασμού έμμεσα τον έβγαζε στο περιθώριο υπερψηφίζοντας άλλους υποψηφίους. 

Ο κ. Χειμάρας από την πλευρά του έκανε αναφορά σε δηλώσεις του στις λαθεμένες προβλέψεις της νομοθεσίας, η οποία – όπως λέει – δίδει το δικαίωμα στην πλειοψηφία να καθορίζει την εκλογή της μειοψηφίας. Πάντως, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την θυμωμένη αποχώρηση του Περικλή Καραΐσκου με νόημα είπε «όπως διαπιστώνετε το σύνολο του συνδυασμού υπερψήφισε την υποψηφιότητά του», αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει ότι ένα μέρος του συνδυασμού υπερψήφιζε και υποψηφιότητες των άλλων παρατάξεων.

πηγή Σέντρα