Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αιδώς Αργείοι


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 19/10/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αιδώς Αργείοι.
Κύριοι του ΠΑΣΟΚ η σκευωρία των μελών σας στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι δεν έχει όρια. Με κατασκευασμένες κατηγορίες προσπαθείτε να περιχαρακώσετε τους ψηφοφόρους εν ΄όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Προγραμματίζετε βιομηχανία παραπομπών και πολιτικών διώξεων μη μπορώντας να δικαιολογήσετε την ανικανότητά σας, να διασφαλίσετε ότι οι θυσίες του Ελληνικού Λαού πιάνουν τόπο για να βγει η χώρα από την μέγκενη του ΔΝΤ, που εσείς λόγω της ασχετοσύνης σας οδηγήσατε.
Από το προεκλογικό «υπάρχουν λεφτά» φτάσαμε στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης, στην κατακόρυφη άνοδο της ανεργίας και στις αβάστακτες αυξήσεις στα βασικά καταναλωτικά προϊόντα. Όμως αντί η κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματα του κόσμου και να προωθήσει αναπτυξιακές πολιτικές, προσπαθεί να δημιουργήσει εμπόλεμο κλίμα για να αποφύγει την ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Οι Έλληνες όμως πλέον είναι υποψιασμένοι, ξέρουν ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την επομένη κιόλας θα φέρει καταιγίδα νέων δυσβάσταχτων μέτρων.