Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Καταγγέλλουν τον Αγνιάδη για αντιδημοκρατική συμπεριφορά


Αντιγραφή από τον Σείριος FM 95.8
www.siriosfm.gr

Για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις καταγγέλλου τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τσώκος και Χρήστος Αναγνώστου. Αφορμή η  ανάδειξη  δύο εκπροσώπων του Επιμελητηρίου στην εκλογική επιτροπή για τις επιμελητηριακές εκλογές του Μαρτίου.
Παρά το ότι πριν ένα μήνα ,στις 8 Σεπτεμβρίου, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, το Δ.Σ με ψήφους 8 έναντι 6 εξέλεξε ως τακτικό μέλος της επιτροπής τον κ. Τσώκο, ο κ. Αγνιάδης προχώρησε σε νέα σύγκλιση του Δ.Σ με το ίδιο θέμα. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και παρά τη ένσταση του κ. Τσώκου διεξήχθη ψηφοφορία μεταξύ του ιδίου και του κ. Γ. Γκιγκέλου, που πρότεινε ο κ. Αγνιάδης . Αποτέλεσμα 9-9 και μία λευκή ψήφος, όμως με βάση τη διπλή ψήφο του κ. Αγνιάδη, ως προέδρου, νικητής αναδείχθηκε ο κ. Γκιγκέλος.

Σύμφωνα με τον κ. Αναγνώστου, που μίλησε στο ΣΕΙΡΙΟ,  πίσω από την ενέργεια Αγνιάδη υπάρχει σκοπιμότητα ,προκειμένου να ελεγχθεί  το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαρτίου και η εκλογή Τσώκου θα ήταν εμπόδιο για τα σχέδια του. Ενώ για πρώτη φορά ο κ. Αναγνώστου υπαινίχθηκε αλλοιώσεις και παρεμβάσεις στα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών.
Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε τη αναφέρει στην ένσταση του ο κ. Τσώκος.