Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ικανοποιημένος ο Παναγιώτης Αγνιάδης από την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στη Βοιωτία




Αντιγραφή από το ORCHOMENOS-PRESS.blogspot.com


Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης ολοκληρώνει – σύμφωνα με πληροφορίες – το ψηφοδέλτιο που θα ανακοινωθεί έως το τέλος της εβδομάδας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό «Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» στη Λιβαδειά.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος του κ. Αγνιάδη είναι να «παντρέψει» έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης με νέα πρόσωπα από τον χώρο του επιχειρείν, των επιστημών αλλά και τεχνοκράτες που δραστηριοποιούνται σε κέντρα λήψεως των αποφάσεων. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας να υπάρχουν και «εκπλήξεις» για πολλούς, δηλαδή πρόσωπα που ενώ λέγεται πως «στέκονται» απέναντί του, τελικά θα συνταχθούν στο πλευρό για να δώσουν ένα νικηφόρο αγώνα.
Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα του Συνδυασμού του κ. Χειμάρα στη Βοιωτία ακούγεται πως θα είναι η κα Γιάννα Ανέστη(φωτογραφία), Λιβαδίτισσα Ψυχολόγος και έμπειρη επιστήμονας. Ακόμη Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος θα είναι ο γιατρός κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας (φωτογραφία), πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ στο Νομό μας, που και αυτός έρχεται να ενισχύσει με την παρουσία του το κομμάτι των κοινωνικών υπηρεσιών. Γνωστή από μέρες είναι η υποψηφιότητα του κ. Λάμπρου Κούτσικου από τη Θήβα.