Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Παναγιώτη Αγνιάδη για το Επιμελητηρίο »


αντιγραφή από το orchomenos-press

Μ` αυτή τη ξεκάθαρη τοποθέτηση αλλά και με την ευχή η παρούσα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, με επικεφαλή τον σημερινό Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, να συνεχίσει το πολυσχιδές έργο της, οι Επαγγελματικές Οργανώσεις της Θήβας – σε ειδική συνάντησή του χθες βράδυ στο Μοσχοπόδι – ανακοίνωσαν και επίσημα την υποστήριξή τους στον ανεξάρτητο συνδυασμό που διεκδικεί εν νέου την προεδρεία του σημαντικού αυτού φορέα για το Νομό μας. 
Είχε προηγηθεί συνάντηση όλων στα γραφεία του Παραρτήματος του ΕΠΒ στη Θήβα μαζί και τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών, οι οποίοι επίσης εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ίδιο και τη Διοίκηση του ΕΠΒ, καθώς και τη συμμετοχή τους με συγκεκριμένους εκπροσώπους τους στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιό του κ. Αγνιάδη.


Ανανέωση εμπιστοσύνης από παλιούς και νέους συνεργάτες! Τόσο οι Έμποροι
της Θήβας όσο και οι Επαγγελματίες της Επαρχίας Θηβών ενωμένοι, μακριά από κομματικές αποχρώσεις και διαχωριστές γραμμές αλλά με κοινή στόχευση την επίλυση των καυτών ζητημάτων για τους Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες, ενώθηκαν χθες βράδυ κάτω από τον ανεξάρτητο συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.
Ο κ. Νίκος Στραττέλος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Θήβας μαζί με μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν την Διοίκηση του ΕΠΒ για τη συνεργασία τους, μίλησαν με θερμά λόγια για το ρόλο που διαδραματίζει η Βοιωτία στην Επιμελητηριακή Κοινότητα της χώρας μας και δήλωσαν ξεκάθαρα την επιθυμία τους η παρούσα διοίκηση να συνεχίσει να προσφέρει στο Επιμελητήριο Βοιωτίας και στην ΚΕΕΕ.
Παράλληλα, ο κ. Χρήστος Χαρατσής είχε συγκεντρώσει όλους τους εκπροσώπους των Σωματείων που ανήκουν στην Ομοσπονδία Επαγγελματιοβιοτεχνών Επαρχίας Θηβών και αφού τοποθετήθηκε πρώτα ο ίδιος προκειμένου να τους ενημερώσει για την ουσιαστική συνεργασία του με τη Διοίκηση του ΕΠΒ, επανέλαβε την πρόθεσή του να στηρίζει και πάλι τον κ. Αγνιάδη και τον συνδυασμό του στις προσεχείς Επιμελητηριακές Εκλογές, οι οποίες έχουν προσδιοριστεί για τις 15 Νοεμβρίου 2011 στη Λιβαδειά και 16 Νοεμβρίου 2011 στη Θήβα. Αμέσως μετά ο κ. Χαρατσής έδωσε το λόγο στα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κκ. Δημήτριο Θεοδώρου και Γιάννη Ασημίνα, επί σειρά ετών στενοί συνεργάτες του κ. Αγνιάδη στη Διοίκηση του ΕΠΒ, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια τη συνεργασία τους και ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στους νεότερους που θα ασχοληθούν με τις Επιμελητηριακές Εκλογές, δηλώνοντας παράλληλα την υποστήριξή τους.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν διαδοχικά οι Πρόεδροι των Επαγγελματικών Σωματείων, όπως ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Επ. Θηβών κ. Χρήστος Ξενάκης, ο Πρόεδρος των Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Επ. Θηβών κ. Θεοφάνης Φίλης Κώνστας, ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Οδηγών ΤΑΧΙ Επ. Θηβών κ. Νίκος Πέππας, η Πρόεδρος Περιπτεριούχων Καπνοπωλών Επ. Θηβών κα Σμαρώ Καλιαλή, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αδειούχων Εγκαταστατών Υδραυλικών Επ. Θηβών κ. Παναγιώτης Παπαργύρης, η Πρόεδρος του Σωματείου Κομμωτών – Κουρέων Επ. Θηβών κα Βασιλική Καλλιώρα, κ.α., οι οποίοι αρχικά περιέγραψαν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνουν ως επαγγελματίες και στη συνέχεια μαζί με την υποστήριξή τους παρουσίασαν μια σειρά από αιτήματα, τα οποία έθεσαν προς τη Διοίκηση του ΕΠΒ. Ο κ. Αγνιάδης – παρουσία και του Α` και του Β` Αντιπροέδρου του ΕΠΒ κκ. Αριστείδη Βούλγαρη και Γιάννη Κορογιάννου - έδωσε απαντήσεις στο σύνολο των θεμάτων που του τέθηκαν , επανέλαβε την αγωνία του για τη λύση των προβλημάτων που βιώνει το σύνολο της Μικρομεσαίας Επιχείρησης σήμερα, και σήκωσε το ποτήρι για να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στην προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε και επίσημα χθες βράδυ από τη Θήβα για το συνδυασμό του!