Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ποιοι έχουν κλειδώσει την υποψηφιότητά τους στην ΝΔ στην Βοιωτία

πηγή: tabloid.gr

Oλοκληρώνεται αύριο το βράδι η κατάθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Λιβαδειά απ΄ όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν την σχετική αίτηση, το ποινικό τους μητρώο και καταβάλουν το ποσό των 300 ευρώ. Ακολούθως θα γίνει η αξιολόγηση και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές.
Στη Βοιωτία η διαγραφή του Μιχάλη Γιαννάκη έχει απελευθερώσει ένα σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων καθώς και μια θέση στο ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει «κλειδώσει»...
η υποψηφιότητα του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Καράμπελα ο οποίος καλείται (για άλλη μια φορά) να σηκώσει το βαρύ «φορτίο», ενώ τα άλλα ονόματα που ακούγονται είναι των πρώην βουλευτών Ευάγγελου Μπασιάκου και Ανδρέα Κουτσούμπα, της Κικής Μαχαίρα και στο πλαίσιο της ανανέωσης του Τάσου Ιγκλέζου, της Λουκίας Θεοδώρου και του Λουκά Υπερήφανου.

Στόχος της Ν.Δ. είναι η αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές.
«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν ορισμένα ψευτοδιλήμματα που τίθενται το τελευταίο διάστημα. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο και ότι η έλλειψη αυτοδυναμίας σημαίνει αδυναμία να κυβερνηθεί η χώρα όταν αυτό που χρειάζεται είναι μια ισχυρή κυβέρνηση γιατί τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Δημήτρης Καραμάνης.