Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Καλώς ήλθες στα...γομάρια


«ΘΕΡΜΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΕ ΡΟΝΤΟΥΛΗ

«Μανιάτικο» φαίνεται το κράταγεο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σον βουλευ΄τη του ΛΑΟΣ και νυν υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης εκείνο τo ευφυολόγημα περί «γομαριών» που ο δεύτερος είχε αναφωνήσει μέσα στη Βουλή...(αναδημοσίευση από paraskhnio.gr )

...Όπως αναμενόταν, έντονο είναι το παρασκήνιο πίσω από την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης και το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο που ακολούθησε. Η πολυπληθής κυβέρνηση ( 48 μέλη ) και η προσπάθεια για συνεργασία τριών κομμάτων που μέχρι πρότινος συγκρούονταν σφοδρά εντόςκαι εκτός βουλής κάνει αρκετούςνα πιστεύουν ότι μόνο ρόδινη δεν θα είναι ηνκατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Σιγα σιγά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και διάφορες ατάκες πο ειπώθηκαν στα πλαίσια του υποργικύ συμβουλίου.
Απο τους πρωταγωνιστές της χθεσινής ημέρας ο κύριος Αστέριος Ροντούλης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης πλέον, ο οποίς έχει προκαλέσει αρκετές φορές με δηλώσεις όπως εκείνη που χαρακτήριζε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «παπατζήδες» και «γομάρια».
Ο παραμένων υπουργόςΥγείας Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται του το φύλαγε κι έτσι όταν ολοκληρώθηκαν οι πρώτες διαδικασίες φερεταί να είπε στο κ. Ροντούλη « Συγχαρητήρια, τώρα θα συγκυβερνήσετε με τα γομάρια».
Άντε και καλή αρχή να ευχηθούμε στη νέα κυβέρνηση.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε...