Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

άρθρο από το parapolitika.gr


Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία και αγωνία τις πολιτικές εξελίξεις στη πατρίδα μου. Οργίζομαι με τη συμπεριφορά υπουργών της κυβέρνησης σωτηρίας, όταν τοποθετούν την προσωπική, πολιτική τους ανέλιξη πάνω από τη χώρα. 


 Οι έλληνες φορολογούμενοι βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, την ανεργία να εκτοξεύεται στα ύψη και το πολιτικό σύστημα ανήμπορο να πάρει πρωτοβουλίες και να λύσει προβλήματα.

Συστήνω στον Πρωθυπουργό της χώρας κ.Λουκά Παπαδήμο να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Είναι αδιανόητο σε μια περίοδο, που παίζεται και ισοπεδώνεται η φήμη της πατρίδας μας, ο εν λόγω Υπουργός να ασχολείται με την υποψηφιότητά του για την θέση στο ΠΑΣΟΚ....

Είναι αντιπαραγωγικός, αφού η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, δεν ξεπερνά το 22%, δεν προχώρησε καμία επένδυση και τώρα πλέον επικίνδυνος, με το ενδιαφέρον του να εστιάζεται σε μικροκομματικά και εσωκομματικά παιχνίδια. Η ναυτιλία μας θυσιάστηκε στο ναυάγιο του εν λόγω υπουργού.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να γλιτώσει την χρεοκοπία με τέτοιους πολιτικούς που δεν μπορούν να αντιληφθούν το βάρος των ευθυνών τους.

Η κυβέρνηση σωτηρίας οφείλει στον ελληνικό λαό να προχωρήσει ταχύτατα τις μεταρρυθμίσεις, να φέρει επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης και να ενισχύσει το ΄΄επιχειρείν΄΄ σ’όλα τα επίπεδα.

Η Ελλάδα της Ευρώπης δεν αντέχει συμπεριφορές και λογικές του παρελθόντος. Όσοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν ή δεν έχουν τις ικανότητες να λειτουργήσουν, ας αποχωρήσουν! 

Επανάσταση και ανάπτυξη μαζί για να σωθεί η χώρα.