Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Εισαγγελέας καλεί τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ I. Καπελέρη!!!

από το Antinews


Είδηση βόμβα!
Ενώπιον του αναπληρωτή Οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη καλείται την ερχόμενη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών Ι. Καπελέρης, ως ύποπτος για ενδεχόμενη διάπραξη αδικήματος.
Η κλήση προς τον κ. Καπελέρη αφορά τη διερεύνηση καταγγελίας για μη είσπραξη προστίμων που επιβλήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών σε περιπτώσεις λαθρεμπορίας καυσίμων.
Η εισαγγελική παρέμβαση έγινε με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «παραμηχανισμό» εντός του υπουργείου ο οποίος εμπόδιζε ή αδρανοποιούσε την διαδικασία για την είσπραξη των προστίμων που είχαν επιβληθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων. Τα δημοσιεύματα συνέδεαν μάλιστα την ύπαρξη και δράση του «παραμηχανισμού» με τη δήλωση παραίτησης του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλη.
Στο πλαίσιο της έρευνας, που επικεντρώνεται αρχικά στην διάπραξη ή μη του αδικήματος της απιστίας, ο εισαγγελέας κ. Μουζακίτης κάλεσε ως μάρτυρα και ήδη έλαβε κατάθεση από τον κ. Σπινέλη, ο οποίος φέρεται να προσκόμισε στο εισαγγελικό γραφείο έγγραφα σχετικά με την υπόθεση.
Ένα σχόλιο στο Εισαγγελέας καλεί τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ I. Καπελέρη!!!