Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η Άρια Αγάτσα στην ΛΑΡΚΟ για τις προσλήψεις προσωπικού που έγιναν στις γιορτές: «Είναι πρόκληση, ο κόσμος υποφέρει»


από το ORCHOMENOS-PRESS

Η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα, μαζί με τον Δήμαρχο Ορχομενου κ Κώστα Ξηρογιάννη και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Τσιάμη επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΛΑΡΚΟ και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΛΑΡΚΟ κ. Αναστάσιο Μπαράκο, για την απαράδεκτη πολιτική της εταιρίας...
να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού, κατά τη διάρκεια των εορτών, με προκλητική μεθόδευση.
Η Βουλευτής Βοιωτίας επισήμανε ότι αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία η πραγματοποίηση προσλήψεων χωρίς να τηρηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και ενώ ο λαός μας υποφέρει από την οικονομική κρίση και τις απολύσεις.
Η χώρα στενάζει από περικοπές μισθών και συντάξεων, η ανεργία κοντεύει να οδηγήσει την κοινωνία στην πλήρη απελπισία, οι συνεχείς έκτακτοι φόροι και η κυβέρνηση να προχωράει σε απολύσεις κατόπιν επιταγών της τρόικας και στη ΛΑΡΚΟ προσλαμβάνουν νύκτα προσωπικό.
Η Βουλευτής Βοιωτίας έθεσε το θέμα της αναγκαιότητας να υπάρξουν αξιοκρατικά κριτήρια που θα τηρούνται απαρέγκλιτα.
Η κυρία Αριάδνη Αγάτσα μετά την καταγγελία αυτής της πολιτικής προσλήψεων από το "παράθυρο" σε μια εταιρία του δημοσίου, χωρίς να τηρηθούν όλα όσα τονίζει η κυβέρνηση, που απαιτεί θυσίες από τον λαό για να βγούμε από την κρίση, που προσβάλει κάθε αρχή δικαίου και προκαλεί αγανάκτηση στην κοινωνία και τους τοπικούς φορείς, θα προβεί και σε άλλες κοινοβουλευτικές διαδικασίες.