Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

17 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

αντιγραφή από το iteanews


Επιστολή προς τον πρόεδρο της βουλής
Με επιστολή προς τον πρόεδρο της βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν καταθέσεις που δεν έχουν βρεθεί. 
Στην επιστολή τους επισημαίνουν ότι: «το τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη προσπάθεια αμφισβήτησης του κύρους και του ήθους των βουλευτών. Γνωρίζοντας λοιπόν την ευαισθησία σας σε θέματα διαφάνειας σας δηλώνουμε ότι είμαστε αρωγοί στην πρωτοβουλία που έχετε πάρει για το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των μελών του κοινοβουλίου. Για οποιοδήποτε πιστοποιητικό ίδρυμα της εμφυλίου, έχουμε στη διάθεση σας κάθε σχετικό έγγραφο, υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση προς κάθε αρμοδία αρχή, για την ουσιαστική και νομικά ισχυρή υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος»
Οι βουλευτές είναι οι: Γιάννης Αμοιρίδης, Παύλος Στασινός, Σπύρος Μοσχόπουλος, Θανάσης Χαντάβας , Αναστάσιος Σιδηρόπουλος ,Σπυροπάνος Μαργέλης ,Βασίλης Τόγιας , Ιωάννης Βλαντής , Νίκος Τσώνης , Βαρβαρίγος Δημήτριος, Αργύρης Λαφαζάνης , Νίκος Ζωίδης , Βασίλης Κεγκέρογλου, Σάββας Εμινίδης , Χρήστος Μαγκούφης, Γιώργος Παπαμανώλης και Ηλίας Θεοδωρίδης.