Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συναντήθηκαν οι ΟΝΝΕΔιτες του 81-84


ΑΠΌ ΤΟ REPORTER 24

Μύρισε θυμάρι και βασιλικός σε ταβέρνα χτες το βράδυ με την παρουσία της  Γαλάζιας γενιάς του ΄81-84.Κόσμος πολύς, συναγωνιστές που είχαν χαθεί συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Γιώργου Παντάκη να θυμηθούν τα παλιά και να σηκώσουν τα ποτήρια τους για αυτούς που χάθηκαν νωρίς.

Νίκος Πελεκάνος, Κώστας Αδάμης, Γιώργος Κοροπούλης, Σοφία Χρόνη, Βάιος Σταθόπουλος.

Ο Πρώην πρόεδρος της Ο.Ν.Ν.ΕΔ Βασ.Μιχολολιάκος με εφηβική ματιά πάντα και αγωνιστίκότητα σαν να μην πέρασε μια  μέρα απο τότε ανέλαβε το ρόλο του ομιλητή και ως συνήθως ξεσήκωσε τους παλιούς συντρόφους...

Ο Γιωργος Αναγνώστακος τίμησε τους πέντε συναγωνιστές που χάθηκαν και ο Ακης Γεροντόπουλος και ο Αργ.Οικονόμου κατα την προσφιλή τους συνήθεια δεν ξέχασαν και αυτοί το μικρόφωνο. 

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννης Αδαμόπουλος με τον Σταύρο Πεντέα, τον Κώστα Μπέση,τον Πέτρο Τζώρτζη και την Μαρία Γιαλαμά στο ίδιο τραπέζι σιγοτραγουδούσαν τα τραγούδια της Γαλάζιας Γενιάς.

Από κοντά ο Κώστας Τσιμάρας με τον Φίλωνα Παρησσιάδη,τον Σταμάτη Παπαγεωργίου, τον Νίκο Ντούβα , τον Θανάση Σκορδά,τον Γιώργο Ξανθάκη και τον Δήμο Βατικιώτη. Και φυσικά η δυναμική όπως πάντα παρουσία του Απ. Σιαμπάνη άλλαξε το τοπίο.

Πρίμο σεκόντο ήταν, ο Μανώλης Σαρρής, ο Κων. Κόλλιας,ο Γ. Παντάκης. ο Ρόμπερτ Ουίλλιαμς,ο Σπ.Τσιδήμας,ο Γ.Λουλουδάκης με την Γιάννα Βραχνού στο μικρόφωνο και τον Κώστα Γαλάνη στη κιθάρα.

Παρόντες και ο Σκαλούμπακας,ο Θοδ.Τσούχλος,η Κική Μανουσιάδου, οι αδελφές Σαμαρά,ο εκδότης της εφημ. Κόσμος του Σαββατοκύριακου Παντελής Μαραβέλιας,ο Δημ.Σιαμόπουλος,ο Δημ Παρράς, ο Γ. Σαρρής και δεκάδες άλλοι σύντροφοι.

Το γλέντι έγινε στη ταβέρνα του μέλους του συγκροτήματος της Γαλάζιας Γενιάς Κώστα Γαλάνη και  κράτησε μέχρι πρωίας.