Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ν.Δ. «εκλογές σε 70 ημέρες ή αποχώρηση από την κυβέρνηση Παπαδήμου»

από τον Σείριος FM 95.8

Με αποχώρηση από την κυβέρνηση Παπαδήμου, εάν δεν προκηρυχθούν εκλογές έως τις 19 Φεβρουαρίου, απειλεί η Ν.Δ, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη Λιβαδειά και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν σε 70 ημέρες. Σ΄αυτή την κατεύθυνση  έχει σημάνει εκλογική ετοιμότητα, ενώ έτοιμα είναι, στο μεγαλύτερο μέρος τους, και τα ψηφοδέλτια.

Στο πλαίσιο εφαρμογής της νέας οργανωτικής δομής του κόμματος συνεδρίασε στη Λιβαδειά με  διευρυμένη σύνθεση η ΝΟ.Δ.Ε.  Βοιωτίας,  παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας– Στερεάς Ελλάδας  Γιώργου Λουλουδάκη, του Περιφερειάρχη Στερ. Ελλάδας της Γραμ. Οργανωτικού  Τάκη Σινάπη, καθώς και κλιμακίου αποτελούμενο από τους θεματικούς Τομεάρχες της Γραμματείας Οργανωτικού κ. Ευθ. Καγιάρα, κ. Βαγ. Κολώνια και κ. Γιωρ.Λιανό.
Όσον αφορά τη δυσαρέσκεια των μελών και ψηφοφόρων της ΝΔ, για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τα ίδια στελέχη υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται για συγκυβέρνηση, αλλά για  επιβεβλημένη κίνηση του Α. Σαμαρά, ώστε να μην επιστρέψει η χώρα στη δραχμή.
Φωτιές άναψε όμως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η πρόταση μέλους της ΝΟΔΕ να μην συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια όσοι πρώην ή νυν βουλευτές διεκδικούν αναδρομικά, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά, για τη Βοιωτία ,τον πρώην βουλευτή Α. Κουτσούμπα.