Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Φοιτητές γιούχαραν τον Βενιζέλο στην ορκωμοσία της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ)

από την karfitsa.gr


Δεν αποτελεί δα και κανένα κρατικό μυστικό, το γεγονός ότι τα μέλη της κυβέρνησης -και γενικότερα οι πολιτικοί- δεν μπορούν να σταθούν ανάμεσα στον απλό κόσμο χωρίς να τους «κράξουν», να τους γιουχάρουν και σε κάποιες καταδικαστέες περιπτώσεις να τους επιτεθούν.
Αυτό ακριβώς το συναίσθημα βίωσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών...
Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος στις 11:00 το πρωί παραβρέθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής της Θεσσαλονίκης μαζί με τη γυναίκα του, για να καμαρώσουν την κόρη τους Ελβίνα που έπαιρνε το πτυχίο της και ορκίζονταν.
Ομάδα τελειόφοιτων μόλις είδαν τον κ. Βενιζέλο άρχισαν να τον γιουχάρουν και να του φωνάζουν: «Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος, δε σε θέλουμε εδώ» και «Νεκροθάφτες»! Η ένταση κράτησε για 5-6 λεπτά, με την αστυνομική συνοδεία του αντιπροέδρου να μην επιτρέπει στους φοιτητές να πλησιάσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η οποίος μετά την ορκωμοσία της κόρης του αποχώρησε. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι όσα κι «χρεώνει» ο κόσμος -ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ- στον Ευάγγελο Βενιζέλο στη συγκεκριμένη εκδήλωση πήγε ως γονιός για να καμαρώσει το παιδί του, κάτι που είναι τελείως διαφορετικό από την πολιτική του ιδιότητα.