Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Διαφωνία μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των εκπρόσωπων τρόικας, κατά τη συνάντηση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και στενών του συνεργατών με το κλιμάκιο που βρίσκεται στην Ελλάδα, σχετικά με το σχέδιο που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση για την εφεδρεία το 2011.


«Η τρόικα συμπλέει με την πρόταση της κυβέρνησης» ήταν άποψη στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, που έγινε η συνάντηση.


Περισσότερο «διαλλακτικοί» ήταν οι άνθρωποι της «τρόικα» όσον αφορά τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εφαρμογή της εφεδρείας, από το 2012 και μετά. Σε κάθε περίπτωση από τη Νέα Δημοκρατία ανέπτυξαν την πρότασή τους και επισήμαναν ότι είναι κοστολογημένη και εφαρμόσιμη..


Συζητήθηκαν ακόμη οι υπόλοιπες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το σύνολο της οικονομικής πολιτικής και έγινε «ανταλλαγή απόψεων».
Είναι προφανές όμως ότι η τρόικα επιμένει στην φιλοσοφία που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής, αν και φροντίζει να κρατάει επικοινωνία με την αξιωματική αντιπολίτευση.

από το apospasma.gr