Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οι εκλογές στην Ελλάδα, θα δώσουν ελπίδα στους Έλληνες και χρόνο στους υπόλοιπους ευρωπαίους να επαναδιαπραγματευτούν με τους Γερμανούς τη ΜΗ συμμετοχή των ιδιωτών στο κούρεμα του ελληνικού, πορτογαλικού, ιρλανδικού, ιταλικού και βελγικού χρέους.


αντιγραφή από το arkoudanews

Είναι προφανές ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει πλέον τις αντοχές να προχωρήσει με τα γνωστά πρόσωπα και τις πολιτικές εξαθλίωσης, μιζέριας και ταπείνωσης που του έχουν επιβληθεί.

Είναι επίσης προφανές ότι το ποσοστό του κουρέματος που υποτίθεται ότι αυτές τις ημέρες θα αποφασιστεί «άνωθεν», δεν  έχει καμία απολύτως σημασία διότι όπως είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο, είτε αφορά το 1% είτε το 99% του χρέους το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Αυτό το γνωρίζουν οι πάντες και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποφύγουν την κατάρρευση του ευρώ. Γνωρίζουν ότι η συμμετοχή ιδιωτών σημαίνει δήλωση πτώχευσης που θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και θα τελειώσει στα σύνορα της Γερμανίας

Χρειάζονται λοιπόν χρόνο ώστε να επαναδιαπραγματευτούν με τους Γερμανούς τη σωτηρία της Ευρώπης. Και όσο και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό το χρόνο  μπορούν να τους τον δώσουν οι εκλογές στην Ελλάδα.